top of page
0K7A8869_edited.jpg

Hello

In de eerste plaats ben ik moeder van een prachtige dochter. 

Daardoor ben is dan ook altijd te vinden voor alles wat te maken heeft met bewust moederschap en vrouw zijn. 

Mijn weg naar holistisch therapeut

De komst van mijn dochter heeft ervoor gezorgd dat ik zelf ben terechtgekomen op het pad van heling, bewustwording & zelfontwikkeling.

Ik ben een creatieve ziel met een passie voor fotografie & voel erg veel liefde voor alles waar levensenergie door heen stroomt, het blijft me ook intrigeren hoe wij als mens hier op aarde zoveel innerlijke wijsheid & liefde kunnen bezitten en hoe blind we hiervoor zijn geworden door onze huidige levensstijl.

Ik voel ook écht dat het mijn missie is om mensen terug te brengen naar hun prachtige authentieke zelf.

Traumatische ervaringen, geweld, aanhoudende stress, andere mentale of fysieke problematieken kunnen ervoor zorgen dat we blokkades gaan ervaren in ons leven en in onze gezondheid.


Elk levend wezen op deze aarde bestaat uit een geheel, je kan de lagen wel apart gaan bekijken maar ze horen niet los van elkaar.

Ons lichaam, denkende geest, energetisch & emotioneel bewustzijn staan constant in verbinding met elkaar en dienen samen behandeld te worden.

Van opleiding ben ik verpleegkundige met specialisatie in de geestelijke gezondheidzorg, daarnaast volgde ik verschillende opleidingen in de natuurgeneeskundige zorg als aanvulling op de Westerse Klassieke geneeskunde. 
Daarnaast kende mijn eigen pad ook heel erg veel ups & downs waardoor ik heel goed weet wat voor een impact bepaalde gebeurtenissen in je leven kunnen teweegbrengen.

 

In mijn sessies en behandelingen ga ik steeds aan de slag met verschillende tools en technieken uit zowel de reguliere & aanvullende zorg.

Contact

Wil je wat vragen of delen ? 
Mail me gerust.

bottom of page