top of page
0K7A4459_edited.jpg

Hoi

Welkom, ik ben Kimmie.

Mijn eigen reis begon als persoonlijke zoektocht naar verbinding, heling en groei.
Als moeder en vrouw ontdekte ik mijn eigen behoefte aan een veilige ruimte om diepere connecties te maken, niet alleen met anderen, met de natuur, het universum maar voor ook met mezelf.

  • Facebook
  • Instagram

Mijn pad

Mijn pad naar zelfontwikkeling begon tijdens mijn eerste zwangerschap. Ik besefte al snel dat mijn gebruikelijke manieren om met verdriet en onverwerkte ervaringen om te gaan niet langer duurzaam waren. Dat moment van inzicht bracht me naar een reis van transformatie, heling en het ontdekken van een diepere verbinding met cyclus van het leven.

 

Bij Holi Kimmie nodig ik jou uit om deel te nemen aan deze reis van heling en groei.
Of het nu is door betekenisvolle evenementen, helende sessies of online cursussen, ik sta klaar om je te begeleiden en mijn kennis en ervaring te delen op een evenwaardige manier om naast jou te wandelen op het  pad naar zelfontdekking en empowerment.
 

Naast het bieden van liefdevolle handbvaten voor iedereen die er behoefte aan heeft ligt mijn passie ook in het creëren van een gemeenschap waar moeders en vrouwen hun volle potentieel kunnen omarmen.

Laten we samen de reis van heling bewandelen, generatiewonden helen en een krachtige sisterhood opbouwen.

Studies & verdieping

 

Mijn professionele reis begon met een achtergrond als psychiatrisch verpleegkundige, maar al snel ontdekte ik de beperkingen van de traditionele benaderingen binnen de geneeskunde. Mijn persoonlijke en professionele paden begonnen samen te smelten, en ik vond mezelf in de wereld van heling en persoonlijke ontwikkeling.

Ik heb me verdiept in verschillende coachingopleidingen, alternatieve geneeskunde en energetisch lichaamswerk. Deze studies hebben mijn begrip van holistische heling verdiept en me de tools gegeven om een totaalpakket aan te bieden voor transformatie op meerdere niveaus.

Mijn passie voor de verbinding met de maan, de natuur en het vrouw-zijn heeft mijn reis verder geleid. Het integreren van deze elementen in mijn werk heeft mij in staat gesteld om een diepgaande benadering van heling en groei aan te bieden, waarbij we ons verbinden met natuurlijke cycli en de kracht van vrouwelijke energie omarmen.

Mijn kracht

Wat mijn aanpak uniek maakt, is mijn eigen voortdurende reis van persoonlijke transformatie en groei.

Mijn eigen zoektocht naar heling heeft me diep doordrongen van de complexiteit en de pracht van dit proces.

Het stelt me in staat om op een dieper niveau verbinding te maken en empathie te tonen voor de reis van anderen.

Mijn focus op holistische heling biedt een volledig scala aan benaderingen.

Door mijn ervaring in de reguliere geneeskunde, gecombineerd met alternatieve therapieën en spirituele praktijken, kan ik een unieke combinatie van tools aanbieden die zowel wetenschappelijk onderbouwd als intuïtief verrijkt zijn.

Het is mijn diepe verlangen om een veilige ruimte te creëren waar je jezelf kunt zijn, waar je ondersteuning vindt en waar je wordt aangemoedigd om jouw volledige potentieel te omarmen.
Gelijkwaardigheid en authenticiteit vormen de kern van mijn begeleiding.

 

Bij mij vind je geen oordeel, alleen een liefdevolle en ondersteunende gids op jouw pad naar groei en heling.

 

  

bottom of page