top of page

Zet je op de wachtlijst voor exclusieve korting.

Deuren gaan open op 1/4

Je staat op de wachtlijst

Nieuwe maan

Maanvrouw 

Ontwaak jouw vrouwelijke kracht

Voel je je soms verloren in de drukte van het leven, waarbij je je eigen essentie uit het oog verliest? De continue stroom van verantwoordelijkheden lijkt een barrière te vormen tussen wie je bent en wie je zou willen zijn.

 

Heb je moeite met het opbouwen van betekenisvolle en bewuste relaties? Voel je je gevangen in patronen die het moeilijk maken om écht te verbinden met anderen?

 

Raak je steeds meer vervreemd van de natuurlijke wereld om je heen? Het moderne leven heeft ons vaak losgemaakt van de aarde, waardoor een gevoel van eenzaamheid en leegte ontstaat.

 

Voel je je verloren in een wereld die draait om chaos en onzekerheid? Ben je op zoek naar betekenis en leiding in universele wetten, sterrenbeelden en maanmagie, maar weet je niet waar te beginnen?

 

Maanvrouw biedt een helende reis naar jouw essentie. Je ontdekt de weg naar innerlijke vrede en kracht.

KIM_LJPHOTOGRAPHY00020_edited.jpg

Hoe bevrijdend zou het zijn als je...

 • Je leeft in diepe harmonie met jezelf : Elke dag begroet je met een gevoel van innerlijke rust en zelfacceptatie. Je omarmt jouw eigen essentie, waardoor een diepe verbinding met jezelf ontstaat.
   

 • Je  betekenisvolle relaties hebt : In plaats van oppervlakkige connecties, ervaar je diepgaande en bewuste relaties met anderen. Je begrijpt je familiesysteem en kunt liefdevol geven en ontvangen.
   

 • Je één bent met Moeder Natuur: De natuur is geen vreemde omgeving meer, maar een bron van kracht en heling. Je leeft in harmonie met de natuurlijke cycli, ontdekt natuurgeneeskunde en vindt jouw spirituele krachtdier.
   

 • Je de energiestroom van het Universum benut: Universele wetten, sterrenbeelden en maanmagie zijn geen mysterie meer. Je voelt je geleid door de kosmische energie en gebruikt deze om jouw eigen leven vorm te geven.

Hoe fijn zou het zijn als jouw leven doordrenkt is met deze diepgaande harmonie, verbondenheid en spirituele groei? Ben je op zoek naar een pad dat leidt naar een vervuld en betekenisvol bestaan?

 

Ontdek het met Maanvrouw.

volle maan

Dit creëer je voor jezelf... 

Wat levert Maanvrouw op:

➳ Diepe zelfverbinding
Je ervaart een diepgaande connectie met je eigen essentie. Elke dag begroet je met een gevoel van innerlijke vrede en acceptatie.

➳Bewuste en betekenisvolle relaties:
Je ontwikkelt de kunst van bewuste relaties, begrijpt je familiesysteem en ervaart de magie van geven en ontvangen in je verbindingen met anderen.

➳Een harmonieuze band met de natuur:
De natuur wordt jouw metgezel, geen vreemde. Je leeft in harmonie met de natuurlijke cycli, ontdekt de kracht van natuurgeneeskunde en vindt jouw spirituele krachtdier.

➳Spirituele groei en universele wijsheid:
Maak kennis met universele wetten, duik in sterrenbeelden en maanmagie, en leer hoe je de energie van het universum kunt benutten om richting te geven aan je leven.

Deze gevoelens ervaar jij vanaf nu elke dag in je leven...

 Lichtheid & voldaan : Een gevoel van verlichting&  voldoening doordringt je dagelijks leven, omdat je in lijn bent met jezelf en je doelen.

Liefdevol verbonden: Betekenisvolle relaties bloeien, en je voelt een diepe verbondenheid met anderen en de wereld om je heen.
 

Inspiratie en wijsheid: Je voelt je geïnspireerd en bezit een wijsheid die je helpt bij het navigeren door de uitdagingen van het leven.

Levenskrachtig: Je straalt levenskracht uit, en je bent klaar om de wereld te omarmen met hernieuwde energie.

Maanvrouw biedt niet alleen kennis maar een transformatie die je in staat stelt om volledig te bloeien als een krachtige, verbonden en geïnspireerde vrouw. Dit is het eindresultaat dat je verdient.

Dit krijg je allemaal bij 'Maanvrouw' 

Basispakket
♒︎ Maanlicht ♒︎

 1. Toegang tot alle cursusmodules: Ontvang meer dan 9 uur aan waardevol videomateriaal dat je begeleidt door de vier verhelderende modules.

 2. Meditaties & Visualisaties

 3. Werkboek: Een bonuswerkboek afgeprint & geleverd bij jou thuis met meer dan 140 pagina's gevuld met krachtige oefeningen om de inzichten uit de video's toe te passen in jouw dagelijks leven. 

 4. Community toegang: Word lid van de facebookgroep waar ik maandelijke content in post & een  gemeenschap van gelijkgestemde vrouwen die samen groeien, delen en elkaar inspireren.
   

Uitgebreid Pakket  
♒︎ Sterrenlicht  ♒︎


Alles in het basispakket 'Maanlicht 

+ Een ticket voor deelname aan een van de Jaarfeesten Events van Sacred Earth Sisters (ter waarde van €77).

Luxe Pakket
♒︎ Maangodin ♒︎


Alles in het basis- en uitgebreide pakket
+Divine Time Fotoshoot: Een exclusieve fotoshoot om jouw innerlijke kracht en schoonheid te vieren. Een fotosessie + healingsessie in het Lihahouse in Gent.

Ontwerp zonder titel (4).png
bottom of page