top of page

Dé opleiding voor elke vrouw die vanuit

authentieke verbinding wilt leven.
Met zichzelf, de ander, de natuur & het universum.

Zet je op de wachtlijst = Exclusieve korting

Je staat op de wachtlijst

Transformeer jouw leven met "Maanvrouw":
Een reis naar vrouwelijke kracht en verbondenheid

Ontdek een wereld waar persoonlijke groei, verbinding met de natuur, en inzicht in je vrouwelijke kracht samenkomen. Maanvrouw nodigt je uit op een reis die diepe verbinding met je essentie brengt, waar je leert leven op het ritme van de natuur, de maan, en je eigen cyclus, en waar harmonie met jezelf, anderen, en het universum centraal staat.

Waarom Maanvrouw uniek is:

 • Holistische benadering: Van zelfontdekking tot het verkennen van het universum, omarmen we een holistische aanpak van persoonlijke ontwikkeling.
   

 • Laagdrempelige leerervaring: Geen overweldigende informatie, maar behapbare video's, inspirerende verhalen, en praktische oefeningen die je direct kunt toepassen.
   

 • Verbonden gemeenschap: Sluit je aan bij gelijkgestemde vrouwen die samen groeien, delen en inspireren.
   

 • Een plek van liefde en inspiratie: Maanvrouw is meer dan een cursus; het is een liefdevolle ruimte waarin je wordt uitgenodigd om jezelf te zijn en te groeien.

Modules 

Module 1: Verbinden met jezelf.
Ontdek en omarm je eigen essentie, leer de kracht van zelfbewustzijn, en neem de regie over je eigen groei.

Module 2: Verbinden met de ander
Ontwikkel bewuste relaties, begrijp je familiesysteem en ontdek de magie van geven en ontvangen.

Module 3: Verbinden met Moeder Natuur
Leef in harmonie met de natuur, ontdek natuurgeneeskunde, en vind je eigen krachtdier.

Module 4: Verbinden met het Universum
Verken universele wetten, duik in sterrenbeelden en maanmagie, en ontdek hoe je de energie van het universum kunt benutten.

Getuigenissen:

"Maanvrouw heeft mij geïnspireerd om liefdevol naar mezelf te kijken en mezelf met liefde te vullen. Dankjewel voor het creëren van deze plek voor andere vrouwen." - Maud
 

Exclusieve wachtlijst aanbieding:

 • Meld je aan op de wachtlijst en ontvang extra korting bij lancering.

 • Pakketopties inclusief deelname aan events, 1-op-1 healing, en meer.

 • Beperkte Beschikbaarheid: Exclusieve aanbiedingen alleen voor wachtlijstdeelnemers.

Investeer in Jezelf, Vind Je Verbinding

Ben jij klaar om dieper te gaan, te groeien, en de kracht van verbinding te ervaren? Zet jezelf op de wachtlijst en geniet van de exclusieve pre-launch aanbiedingen!

Ontvang waardevolle bonussen bij jouw reis met Maanvrouw:

1. Reflectiewerkboek (Meer dan 70 Pagina's): Ontvang een uitgebreid werkboek vol krachtige oefeningen die je helpen de inzichten uit de video's toe te passen in jouw dagelijks leven. Dit is jouw persoonlijke gids om de geleerde lessen te verankeren en werkelijke transformatie te ervaren.

2. Exclusieve korting Bij Lancering: Als lid van de wachtlijst geniet je van een extra korting wanneer Maanvrouw officieel wordt gelanceerd. Een exclusief voordeel als dank voor jouw betrokkenheid bij onze groeiende gemeenschap.

3. Flexibele betaalopties: Bij Maanvrouw begrijpen we dat investeren in jezelf belangrijk is. Daarom bieden we flexibele betaalopties aan. Kies ervoor om het bedrag in één keer te betalen of verdeel het in drie handige schijven, zodat het past bij jouw financiële situatie.

4. Mogelijkheid tot extra pakketten: Als lid van de wachtlijst krijg je de kans om te kiezen uit verschillende pakketten aan de laagste prijs waaronder deelname aan exclusieve events, 1-op-1 healing sessies en meer. Ontdek de mogelijkheden die jouw reis met Maanvrouw nog rijker maken.

Schrijf je nu in voor de wachtlijst en geniet van deze exclusieve bonussen die jouw ervaring met Maanvrouw nog waardevoller maken!

bottom of page