top of page

Divine Time Fotosessie
Welkom bij de Divine Time fotosessie - een helende ervaring voor het omarmen van jouw vrouwelijkheid en het vieren van jouw ware zelf.

Healing om onze energie mooi te doen samenvloeien.

Lekker theetje, leuke babbel, een heerlijke healing voor onze fotosessie.
En die heeft als doel om onze energieën harmonieus te laten samenvloeien.
Zodat we mooi op elkaar zijn ingetuned en er

nog eventuele blokkades kunnen losgemaakt worden.
 

We zullen diep ingaan op jouw vrouwelijke kracht,

 waarbij jij met behulp van leuke reflectievragen een empowerend  ritueel en energiewerk de kracht en zelfliefde & zelfvertrouwen zal  activeren.
 

De foto's die tijdens de sessie worden gemaakt, zijn niet alleen prachtige herinneringen aan dit bijzondere moment, maar ze zijn ook uitermate geschikt voor professioneel gebruik, zoals op jouw sociale media. Tijdens de fotoshoot maak ik ook video-opnames, waardoor je een volledige visuele ervaring kunt vastleggen.

Aan de hand van een healingritueel, samengesteld op basis van jouw behoeften, zullen we elementen toevoegen die onze vibraties verhogen. Denk aan zelfliefde meditatie, dankbaarheidsuitingen, spiegelwerk, orakelkaarten trekken en reflectie. Samen zorgen we ervoor dat je volledig in je kracht en licht staat voordat we de fotosessie beginnen.

Divine Time Fotosessie

De Divine Time fotosessie staat garant voor het vastleggen van pure, vrouwelijke en krachtige portretfoto's. Deze beelden herinneren je eraan hoe het voelt om echt in je lichaam aanwezig te zijn en in je volle kracht te staan.

Voorbereiding

Voorafgaand aan de sessie kunnen we elkaar beter leren kennen en bespreken we jouw specifieke behoeften. Hier plannen we ook de locatie en het tijdstip van de sessie. Er is ruimte voor zowel praktische als emotionele vragen.

Praktische Informatie

  • Datum en Locatie: We kunnen samen overeenkomen wanneer en waar de sessie plaatsvindt.

  • Voorbereidende healing Sessie: Een individuele sessie voorafgaand aan de fotoshoot 1u30 inclusief theetje om hierna even te bekomen, de fotoshoot duur tusen de 45 & 60  minuten.
     

Investeer in jezelf en je Ziel

De sessie omvat een een-op-een healing en een fotosessie van 60 minuten.

Een ervaring van zelfliefde en empowerment, vastgelegd voor de eeuwigheid.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met me op voor een gratis consultatie van 15 minuten waarin we jouw wensen en vragen kunnen bespreken.

Mail naar kim.doppegieter@gmail.com

Laat ons samen jouw unieke reis naar zelfliefde en empowerment vastleggen.

𝗝𝗲 𝗼𝗻𝘁𝘃𝗮𝗻𝗴 𝗻𝗮 𝗱𝗲 𝘀𝗲𝘀𝘀𝗶𝗲 𝗲𝗲𝗻 𝗼𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲 𝗴𝗮𝗹𝗲𝗿𝗶𝗷. 𝗘𝗿 𝘇𝗶𝗷𝗻 𝟱 𝗯𝗲𝗲𝗹𝗱𝗲𝗻 𝗶𝗻𝗯𝗲𝗴𝗿𝗲𝗽𝗲𝗻 - 𝗠𝗼𝗴𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸𝗵𝗲𝗶𝗱 𝘁𝗼𝘁 𝗮𝗮𝗻𝗸𝗼𝗼𝗽 𝗲𝘅𝘁𝗿𝗮 𝗯𝗲𝗲𝗹𝗱𝗲𝗻.

 ☾ €222

bottom of page